fbpx

Himenoplàstia

Qui és la candidata ideal per sotmetre’s a una Himenoplàstia?

Són aquelles dones que bé per raons socials, psicològiques, religioses o personals desitgen restaurar el seu himen i recuperar la virginitat.

En què consisteix la Cirurgia d’Himenoplàstia?

És un procediment quirúrgic que mitjançant una tècnica mínimament invasiva es realitzen unes petites incisions a les zones, on anatòmicament se situa l’himen, que posteriorment, se suturaran entre si reconstruint l’himen amb la membrana, tancant l’entrada del canal vaginal i, recuperant la virginitat.

S’utilitzaran sutures reabsorbibles de manera que no es retiraran perquè el cos les anirà reabsorbint.

La durada de la cirurgia és daproximadament una hora.

És una cirurgia que es fa de forma ambulatòria ja que no necessita ingrés. Es duu a terme mitjançant una sedació de manera que permet tornar a casa el mateix dia.

Com serà la tornada a la normalitat?

Durant les primeres 48 hores. estaràs una mica incòmoda. És important que durant les primeres 48 hores facis repòs relatiu i, segueixis tota la pauta analgèsica i antiinflamatòria que t’indicarà el teu cirurgià plàstic d’aquesta manera escurçaràs el període postquirúrgic i tornaràs aviat millor a la normalitat.

Al cap d’uns quinze dies aproximadament podràs mantenir relacions sexuals permetent satisfer les teves expectatives.

Com es planifica la Himenoplàstia?

Durant la primera consulta, hauràs d’exposar les teves expectatives de manera sincera i franca perquè el cirurgià plàstic et mostri les alternatives disponibles segons les teves necessitats.

També us explicarà quin és el tipus d’anestèsia que s’utilitzarà, la necessitat d’ingressar a la clínica on es realitzarà la cirurgia i els costos de la intervenció.

No dubtis a preguntar qualsevol qüestió que tinguis dubtes, especialment aquells relacionats amb les teves expectatives sobre els resultats.

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per a la cirurgia, incloent-hi les pautes que cal seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i tabac.

Assegura’t també que algun familiar o acompanyant et pugui acompanyar quan se’t doni l’alta i, que en cas necessari, et puguin ajudar uns dies.

Quines precaucions hauré de prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… així com en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxeno…